Bel voor meer informatie 085-483 60 95

Detachering verhuispersoneel

Huur ervaren en gediplomeerd personeel

Bij Impressiv Move B.V. stellen wij hoge eisen aan het personeel dat wij voor u inzetten. Onze mensen beschikken allemaal over een minimaal VOG en VCA opleidingsniveau. Daarnaast willen wij dat ons personeel zich blijft ontwikkelen door onder andere het volgen van opleidingen. Bij een personeelsaanvraag kunnen onze klanten nauwkeurig specificeren naar wie zij op zoek zijn. Denk daarbij aan eigenschappen, diploma’s en kwaliteiten waarover het in te huren personeel moet beschikken. Om volledig aan de wensen te voldoen zijn er bij Impressiv Move B.V. ook werknemers in dienst met aanvullende opleidingen, competenties en speciale rijbewijzen. Contacteer ons voor meer info.

U kunt hierbij denken aan:

  • Verklaring omtrent gedrag

  • Immigratie verpakkingen

  • B-VCA of VOL-VCA specificatie

  • Diverse verhuisdiploma’s en ervaring

  • Rijbewijs in verschillende vormen of combinaties

De kwaliteit van ons personeel vinden we erg belangrijk. Dit waarborgen wij door:

Voor onze klanten die alleen genoegen te nemen met het beste van het beste. Ons personeel is gemotiveerd en heeft zonder uitzondering jarenlang relevante werkervaring. Zoals hierboven al staat aangegeven hechten wij veel waarde aan ontwikkeling van onze mensen, ook wanneer zij actief zijn op de werkvloer. Hiervoor hebben wij binnen ons bedrijf een speciaal leerprogramma opgesteld. Werknemers kunnen zelf aangeven op welk gebied zij graag verder willen ontplooien. Daarnaast kunnen wij als werkgever blijven bijsturen en aangeven welke ontwikkelingen wij graag zouden zien dat ons personeel doormaakt. Deze bevindingen worden doorgesproken tijdens individuele gesprekken en aangevuld met waardevolle informatie uit observaties.

– Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. Onze mensen zijn klantvriendelijk, hebben een open houding en kunnen goed overweg met feedback. Wij zien ons personeel als visitekaartje voor uw bedrijf. Een verzorgde uitstraling is dan ook een must. Ook verlangen  wij van ons personeel een snelle en efficiënte werkwijze.

– Het is belangrijk voor ons om het personeel er verzorgd en goed gekleed in uniforme werkkleding aanwezig te zijn. Ook gaan onze mensen niet op pad zonder gecertificeerde werkschoenen. Op verzoek van de klant is het uiteraard mogelijk om onze werknemers in de eigen werkkleding de werkzaamheden te laten verrichten.   Voor ons is de mening van onze klanten van groot belang. Om die reden hechten wij veel waarde aan de terugkoppeling tussen het bedrijf waarvoor wij de detachering verzorgen.

Streefpunten

  • Verzorgd personeel

  • Netjes en beleefd

  • Efficient werken

Bel voor meer informatie 085-483 60 95