Bel voor meer informatie 085-483 60 95

Immigratie verpakking

Immigratie verpakking

Impressiv Move B.V. heeft zich gespecialiseerd in het uitvoeren van immigratie verpakkingen. Denk bijvoorbeeld aan het verhuizen van uw voertuig naar het buitenland. Met ruim voldoende medewerkers met ervaring op dit vlak is geen im- of exportverhuizing ons te groot. Neem contact met ons op voor meer informatie over immigratie verhuizingen.
Export verhuizing: verpakken en laden

Van het pakken en transporteren van enkele persoonlijke spullen tot het verpakken en laden van een complete inboedel. Van de start tot eind van het proces kan ons personeel een immigratieverpakking uitvoeren. Zowel het demonteren van meubels, het verpakken van de te verhuizen spullen, de inventaris lijsten opmaken en het laden van een container is voor onze medewerkers geen probleem.
Import: lossen en uitpakken

Wanneer de immigratieverpakking in het land van aankomst arriveert kunnen wij de klus klaren. Of de goederen nu direct bij de woning afgeleverd moeten worden of dat deze eerst opgeslagen moeten worden om het later af te leveren: wij regelen het. Onze medewerkers laden de container uit en checken daarbij de opslaglijsten. Dit doen wij om te zien of alles afgeleverd is. Daarna gaan wij aan de slag met het monteren van de meubels en zetten alles op zijn plaats, geheel naar wens van de klant. Verpakkingsmaterialen worden vervolgens door ons gescheiden afgevoerd.
Verpakkings materialen:

Onze klanten kunnen ervoor kiezen om hun eigen verpakkingsmaterialen te gebruiken, maar op verzoek zijn deze ook door ons te leveren. Dit betreft uitsluitend hoogwaardig verpakkingsmateriaal. Ons assortiment bevat onder andere boekendozen, diverse dozen en barrels. Daarnaast maken wij gebruik van matras- en garderobedozen. Voordat de meubels verpakt worden, maken wij gebruik van diverse soorten karton of Rhinopack. Dit zorgt voor bescherming tijdens transport per vliegtuig of boot. Alle dozen met breekbaar materiaal erin worden beplakt met speciale oranje tape met de opdruk fragile. Zo weet iedereen dat deze dozen breekbare producten bevatten. Ook maken wij gebruik van belangrijke spullen/schroevendoos die een speciale opdruk heeft zodat ook deze direct herkend kan worden. Wij hebben nog diverse andere verpakkingsmaterialen in ons assortiment.
Transport en opslag:

Ook voor transport en opslag van een immigratieverhuizing bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen zowel het transport binnen de EU als de opslag voor de immigratieverpakking. Vraag naar de mogelijkheden!
Bel voor meer informatie 085-483 60 95